Testimonials

Sander Teepen, veelzijdig, communicatief met de meest natuurlijke souplesse. Hij weet binnen enkele minuten zijn ideeën van klank en frasering over te brengen aan het orkest, een van die dirigenten voor wie het orkest meteen bereid is alles te geven.

Sven Arne Tepl, Artistiek Directeur Residentie Orkest Den Haag

 
Sinds enige jaren heb ik het plezier mogen hebben met dirigent Sander Teepen samen te werken. In de projecten, waar ik als Tuba solist optrad, werkte Sander’s tomeloze energie en humor zeer inspirerend. Daarnaast is het altijd een geweldig gevoel voor een solist, wanneer je ervaart dat een dirigent dusdanige technische en muzikale kwaliteiten heeft dat je, bijna letterlijk, kunt doen wat je wilt. Ik verwacht dat Sander het nog ver gaat schoppen en hoe mooi zou het zijn als hij nog eens ‘op de bok’ in het Concertgebouw zou komen te staan.

Perry Hoogendijk, solo-Tubaïst Koninklijk Concertgebouworkest

 
Ik werkte voor het eerst samen met Sander bij de Mariniers Kapel toen ik daar als solist optrad. Dat was een fijne samenwerking. Naast zijn technische talent als dirigent is het ook nog zo dat hij grote empathie heeft voor mensen om hem heen. Stelt mensen gerust en heeft een tomeloze energie en positiviteit.

André Heuvelman, solo-trompettist Rotterdam Philharmonisch Orkest

 
Hierbij beveel ik Sander Teepen van harte aan als dirigent. Sander is zeer muzikaal en heeft de communicatieve mogelijkheden, zowel fysiek als verbaal, om zijn muzikale ideeën over te dragen. Sander heeft sinds november 2011 wat lessen bij mij gevolgd. Hij is duidelijk klaar om de leiding van een orkest op zich te nemen. Naar mijn mening is Sander een geboren dirigent.

Jan Stulen, dirigent